Site logo

Videregående kurs med Stefan Forsman

Alle deltakere må ha gått grunnkurs med Stefan tidligere.

Skog Gård, Rena

Dato: 11.sept-13. sept 2015

Share this page -
"edge"
Stefan har fantastiske kurs. Og utvider horisontene for både hest og eier/rytter. Det er veldig bra at det er folk som han, som tar oss inn i den verden hestene befinner seg i. Og som går helt andre veier enn de tradisjonelle rideskoler som følger et program på lik linje som skoleverket. Forstå meg rett, det var bare et supplement fra min side.
Rolf Therkelsen

Dette er et videregående kurs, alle deltakere må ha gått grunnkurs med Stefan tidligere.Kurset passer for alle som har gått grunnkurs, og som ønsker å se trening utført i praksis. Alle hester er ulike, så det er alltid mye å lære ved å følge med på deltakerne og deres hester. Her blir det høyst sannsynlig både repetisjon av grunnarbeidet på bakken, og en ypperlig mulighet til å følge Stefans tankegang når den tas videre fra grunnarbeidet og opp i salen eller selen.

Påmelding foregår ved å betale depostium til kontonummer 1644.31.10554, og sende en epost til Karen Anna Kiær: karenannak@gmail.com. Oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer.

Vi ønsker et utvalg hester på ulike stadier i treningen for å få til et mest mulig lærerikt kurs, så skriv litt om din hests alder, trening og eventuelle problemer dersom du ønsker å ha med hest.

Det finnes noen enkle overnattingsplasser på stedet, førstemann til mølla! Kr 150 per person per natt. Oppstalling kr 150 per hest per natt.
"edge"
Takk for et meget profesjonelt og lærerrikt kurs med deg disse to helgene Stefan Forsman! Stemmen din surrer rundt i hodet 24/7, og den sier mye bra:) Da jeg gikk opp på beitet i morges og kalte opp nordlandshoppa mi, sluttet hun umiddelbart å gresse, forlot de andre hestene og kom travende til meg! Takk!
Linn Aabel

Videregående kurs med Stefan Forsman


Dato:
11.sept-13.sept 2015
Sted:
Skog Gård, Rena (30 km nord for Elverum och 2,5 timer fra Oslo )
Tid:
kl 0900 alle dager.

PRISER:
- Tilskuere: 3000,- Påmelding og depositum (kr 1000,-) innen 1. september.
- Early bird pris: 2000,- ved påmelding og depositum betalt innen 10. august.
- Samme frister, men andre priser for de som ønsker å delta med hest: 6000,- kr ordinær pris, 4500 kr ved early bird fristen.
- Depositum: 5
00,- innbetales innen en uke etter påmelding. Påmelding foregår ved å betale depostium til kontonummer 1644.31.10554, og sende en epost til Karen Anna Kiær: karenannak@gmail.com. Oppgi fullt navn, adresse og telefonnummer.
- Oppstalling:
kr 150 per hest per natt.
- Overnatting: Det finnes noen enkle overnattingsplasser på stedet, førstemann til mølla! Kr 150 per person per natt.

Påmelding til Karen Anna Kiær
Mobilnummer: 959 73 081 / Mail: karenannak@gmail.com / Kontonr: 1644.31.10554

Mitt møte med hestehvisking og Natural Horsemanship. I 1995 så jeg en annonse om kurs i Natural horsemanship. Annonsen reklamerte om en mann som kunne få hester til å gå over presenning. Det hørtes helt utrulig ut for meg, så dit ville jeg. Det var Stefan Forsman som hadde kurset og som jeg mener startet det hele i Skandinavia. Stefan Forsman viste et utrulig hestelag og noen fantastiske metoder for å kommunisere med hester. Håret reiste seg på armer og tårer rant så fantastisk var det å se forvandlingen hos hestene som ble håndtert på den rette måten. Fra og vært totalt umulig til å bli rolig og behersket på svært kort tid. Det var magisk så jeg ønsket bare å lære mer.
- Siv Johanne Ørstad
Stacks Image 1098

Bli med i denne gruppen hvor du kan stille spørsmål, finne informasjon og holde deg oppdatert om hva som skjer.

Stacks Image 3346

Frågor från Stefan Forsman för Forsmanship studenter …

Du som vill deltaga på vidaregåendekurs, måste först ha deltagit på en grundkurs. Det spelar ingen roll vart du gick grundkursen, bara du har genomfört minst en.

Ett begränsat antal hästar kan vara med. Det finns bara så många timmar på en dag, och vi vill icke stressa.

Du lär dig VÄLDIGT mycket av att studera andra när dom jobbar med sina hästar. Så vi sätter ingen gräns på hur många som kan deltaga utan häst.

Många över åren har deltagit på flera kurser och “bara” studerat mig och andra, innan dom själva kom med sina egna hästar.

Vi rekommenderar detta starkt. Det blir mycket lättare då, när du sedan ska träna din egen häst.

Vill du också kunna vandra runt med vilken häst som helst lös, utan grimma, etc? Även med hingstar inne i stohagen?

Vill du också ha inkallning på din häst i hagen, etc?

Vill du också att din häst ska vilja vara med dig lös?

Vill du också att din häst går in i transporten själv?

Vill du också att din häst är 100 % trygg och litar på dig i alla lägen? Att inte ens en stor plast över hela hästen får den ur balans, utan den står eller ligger där tryggt och käkar gräs?

Vill du också kunna rida din häst i 100 % kontroll utan tyglar och huvudlag? Till och med kunna be den att ligga ner på gräset när du sitter på ryggen?

Vill du också kunna utnyttja alla hästars kapacitet till 100 % och alltid ha en väldigt cool häst som presterar? Ridning och körning så klart.

Vill du också ha en total problemfri häst/hästar?

Vill du också lära dig hur du löser alla eventuella problem med alla hästar så att dom sen är problemfria resten av livet?

Vill du också lära dig hur hästar tänker och fungerar, så att du kan träna dom utan hjälpredskap, skarpa bett, hjälptyglar, skyglappar, öronproppar, droger som får hästen att lugna ner sig, osv, osv?

Faktum är ju så klart att få dom resultat som jag får med djuren är omöjliga att få med droger, smärta, tvång, mutor, osv.

Vill du också lära dig att träna (kommunicera) med alla hästar, så att det fungerar varje gång på alla hästar, oavsett ras, kön, ålder, etc?

Kontakta oss för mer information om kurser i ditt område .. Klicka här

Stacks Image 182
Stefan Forsman praktiserer kommunikasjon med dyr på en måte som ALLE jeg vet om vil ha VELDIG godt av å få oppleve. Både folk helt uten erfaring fra dyrehold og folk med masse erfaring får på kurs med Stefan en fantastisk mulighet til å dra nytte av Stefan's enorme kunnskap. Språklig klarhet og presisjon og tydelighet i det fysisk arbeide blir fremvist. Stefan har også en livlig og teatralsk historiefortellerstil med en veldig "i øyeblikket" tilnærming, som er båret frem over et enormt erfaringsgrunnlag og med veldig sterke og klare grunnleggende prinsipper som er relevante i forhold til de fleste aspekter i livet enten de innvolverer dyr eller ikke. Du lærer å tilnærme deg situasjoner og å finne løsninger på situasjoner - ikke en "hvordan gjøre det ferdig pakke" siden det ikke er veien å tilnærme seg kommunikasjon. Sann kommunikasjon kan ALDRI være en metode men innvolver ALLTID ærlige betrakninger.
Kjartan Haug - momentspublished.com

Del denne siden -


white holenranch
logo SUNHEST

western


a class="social-twitter social-import" href="http://twitter.com/#!/forsmanship">


Stefan Forsman © 2019 Contact Me