Site logo

Videregående kurs med Stefan Forsman

Duerudveien 89, 1903 Gan ... www.holenranch.no

Holen Ranch, Gansdalen

Dato: 30.juni-5. juli 2014

Share this page -
"edge"

Forstå din hest! Vi arrangerer videregående kurs for deg som tidligere har deltatt på grunnkurs hos Stefan Forsman! På VG kurs jobber du selv med hesten din under veiledning av Stefan. Treningen vil være utifra ditt nåværende ståsted til videre utvikling og forbedret samarbeidet mellom deg og din hest. Det er mulig å bare være tilskuer . Det blir 6 hele dager , du kan event være med på bare 3 dager. Bli med på innholdsrike dager hvor du garantert lærer mye!

Videregående kurs med Stefan Forsman


Dato:
30.juni-5. juli 2014

Sted:
Holen Ranch, Gansdalen, adresse: Duerudveien 89, 1903 Gan: www.holenranch.no
Veibeskrivelse: ta Fra Lillestrøm , følg RV 22 til du er over fetsundbrua, ta til høyre i andre rundkjøring etter den og følg RV22 i 11km, sving inn grusvei til venstre ,Vinlandsveien, ta ANDRE mulige vei opp til venstre. Hvis du kjører på GPS, husk dette! Den sender deg nemlig opp første vei å den er så dårlig. På toppen av bakken er du fremme :) Vel møtt!

Tid:
kl 0900 alle dager.

PRISER:


Tilskuer:

  • Voksen 6000,- eller 4000,- ved innbetaling av hele kursavgiften innen 30. mai
  • Under 18 år: 4000,- eller 3000,- ved innbetaling av hele kursavgiften innen 30. mai

Depositum:
500,- innbetales innen en uke etter påmelding.

Det er mulig å delta på kun tre dager for halv pris. Man må da velge de tre første eller de tre siste.
Påmelding er bindene. Dersom man blir forhindret fra å delta må man selv finne noen til å overta plassen så lenge vedkommende er kvalifisert til å delta.

Deltager med hest:

Voksen og ungdom:

  • 6 dager:
    12 000,- eller 9000,- ved innbetaling av hele kursavgiften innen 30. mai.
  • 3 dager:
    6000,- eller 4500,- ved innbetaling av hele kursavgiften innen 30. mai.

Depositum:
2000,-(1000,- om man skal delta tre dager) innbetales innen en uke etter påmelding, ellers kan man miste plassen med hest dersom det er venteliste.

Det er mulig å delta på kun tre dager for halv pris. Man må da velge de tre første eller de tre siste.
Man kan selvsagt også kombinere med tre dager med hest og tre dager som tilskuer. Da er prisen 2000kr tilskuer for hestedager ved bet før 30 mai. Etter 30mai 9000kr


Påmelding er bindene. Dersom man blir forhindret fra å delta må man selv finne noen til å overta plassen til en som er kvalifisert til å delta.(må ha gått et grunnkurs)

Det er et krav at man tidligere har vært med på et grunnkurs med Stefan Forsman.

NB!!! Det understrekes at deltagere med hest vil måtte starte på det nivået hesten er på, d.v.s. man får ikke ri før grunnarbeidet i rundpaddok er ferdig, og et minimumsnivå av immunisering er nådd.

Hver enkelt ordner sin mat, det vil være gassgrill tilgjengelig for kursdeltagerne.

Det er anledning til å komme dagen før kurset.

Oppstalling/paddock:
kr 150kr pr døgn. Paddocken /boksen skal være møkket ved avreise. Avtal paddok el boks før ankomst og ankomst dato med meg.

Ta med för til hesten selv.

Overnatting:
kr 150kr pr natt, har få plasser så førstemann til mølla... Det er muligheter for noen camping/henger her også.

Det er muligheter for å leie et hus i 3min borti veien her, det er 8-10 sengeplasser der og estimert pris pr uke 400euro. Da trenger vi å samkjøre flere som ønsker overnatting ..

Må avklares før 30mai !!

Påmelding til Bjørg Andreassen Hals


Tlf: 90690278

Epost: bjorg@holenranch.no

Kontonr: 0521 97 92168


Mitt møte med hestehvisking og Natural Horsemanship. I 1995 så jeg en annonse om kurs i Natural horsemanship. Annonsen reklamerte om en mann som kunne få hester til å gå over presenning. Det hørtes helt utrulig ut for meg, så dit ville jeg. Det var Stefan Forsman som hadde kurset og som jeg mener startet det hele i Skandinavia. Stefan Forsman viste et utrulig hestelag og noen fantastiske metoder for å kommunisere med hester. Håret reiste seg på armer og tårer rant så fantastisk var det å se forvandlingen hos hestene som ble håndtert på den rette måten. Fra og vært totalt umulig til å bli rolig og behersket på svært kort tid. Det var magisk så jeg ønsket bare å lære mer.
- Siv Johanne Ørstad
Stacks Image 1098

Bli med i denne gruppen hvor du kan stille spørsmål, finne informasjon og holde deg oppdatert om hva som skjer.

"edge"

Frågor från Stefan Forsman för Forsmanship studenter - kommer till denna nästa kurs ..

Du som vill deltaga på vidaregåendekurs, måste först ha deltagit på en grundkurs. Det spelar ingen roll vart du gick grundkursen, bara du har genomfört minst en.

Ett begränsat antal hästar kan vara med. Det finns bara så många timmar på en dag, och vi vill icke stressa.

Du lär dig VÄLDIGT mycket av att studera andra när dom jobbar med sina hästar. Så vi sätter ingen gräns på hur många som kan deltaga utan häst.

Många över åren har deltagit på flera kurser och “bara” studerat mig och andra, innan dom själva kom med sina egna hästar.

Vi rekommenderar detta starkt. Det blir mycket lättare då, när du sedan ska träna din egen häst.

Vill du också kunna vandra runt med vilken häst som helst lös, utan grimma, etc? Även med hingstar inne i stohagen?

Vill du också ha inkallning på din häst i hagen, etc?

Vill du också att din häst ska vilja vara med dig lös?

Vill du också att din häst går in i transporten själv?

Vill du också att din häst är 100 % trygg och litar på dig i alla lägen? Att inte ens en stor plast över hela hästen får den ur balans, utan den står eller ligger där tryggt och käkar gräs?

Vill du också kunna rida din häst i 100 % kontroll utan tyglar och huvudlag? Till och med kunna be den att ligga ner på gräset när du sitter på ryggen?

Vill du också kunna utnyttja alla hästars kapacitet till 100 % och alltid ha en väldigt cool häst som presterar? Ridning och körning så klart.

Vill du också ha en total problemfri häst/hästar?

Vill du också lära dig hur du löser alla eventuella problem med alla hästar så att dom sen är problemfria resten av livet?

Vill du också lära dig hur hästar tänker och fungerar, så att du kan träna dom utan hjälpredskap, skarpa bett, hjälptyglar, skyglappar, öronproppar, droger som får hästen att lugna ner sig, osv, osv?

Faktum är ju så klart att få dom resultat som jag får med djuren är omöjliga att få med droger, smärta, tvång, mutor, osv.

Vill du också lära dig att träna (kommunicera) med alla hästar, så att det fungerar varje gång på alla hästar, oavsett ras, kön, ålder, etc?

Kontakta oss för mer information om kurser i ditt område .. Klicka här

Stacks Image 182

''Stefan Forsman praktiserer kommunikasjon med dyr på en måte som ALLE jeg vet om vil ha VELDIG godt av å få oppleve. Både folk helt uten erfaring fra dyrehold og folk med masse erfaring får på kurs med Stefan en fantastisk mulighet til å dra nytte av Stefan's enorme kunnskap. Språklig klarhet og presisjon og tydelighet i det fysisk arbeide blir fremvist. Stefan har også en livlig og teatralsk historiefortellerstil med en veldig "i øyeblikket" tilnærming, som er båret frem over et enormt erfaringsgrunnlag og med veldig sterke og klare grunnleggende prinsipper som er relevante i forhold til de fleste aspekter i livet enten de innvolverer dyr eller ikke. Du lærer å tilnærme deg situasjoner og å finne løsninger på situasjoner - ikke en "hvordan gjøre det ferdig pakke" siden det ikke er veien å tilnærme seg kommunikasjon. Sann kommunikasjon kan ALDRI være en metode men innvolver ALLTID ærlige betrakninger. ''

Kjartan Haug - 2012 - MOMENTSPUBLISHED.COM

Vill du också kunna vandra runt med vilken häst som helst lös, utan grimma, etc? Även med hingstar inne i stohagen?Vill du också ha inkallning på din häst i hagen, etc?Vill du också att din häst ska vilja vara med dig lös?Vill du också att din häst går in i transporten själv?

Bakgrunn foto - Bjørg Andreassen Hals med hest - av Amalie Bye

Del denne siden -


white holenranch
logo SUNHEST

western


a class="social-twitter social-import" href="http://twitter.com/#!/forsmanship">


Stefan Forsman © 2019 Contact Me